luni, 18 martie 2013

Barca il pierde pe Adriano

Barca il pierde pe Adriano

Adriano pierde cateva meciuri importante pentru echipa sa.
adrianoFotbalistul de banda s-a accidentat in meciul cu Rayo Vallecano si nu va mai juca timp de o luna si jumatate.
Dupa ce a anuntat ca fundasul central Carles Puyol va lipsi circa sase saptamani, Barcelona a confirmat aceeasi perioada de indisponibilitate pentru un alt jucator din defensiva, Adriano.
Internationalul brazilian nu a bifat decat 23 de minute in intalnirea de aseara cu Rayo, deoarece s-a accidentat la bicepsul femural, fiind inlocuit de conationalul sau Dani Alves.
„Adriano a suferit o ruptura musculara la pulpa dreapta si va fi indisponibil intre patru si sase saptamani”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al gruparii blaugrana.
Fotbalistul in varsta de 28 de ani va rata dubla mansa din Liga Campionilor cu PSG, dar si partidele din campionat cu Celta Vigo, Mallorca si Real Zaragoza.
Barcelona a castigat cu 3-1 meciul cu Vallecano, gratie golului lui David Villa si dublei lui Leo Messi, si mentine diferenta de 13 puncte fata de a doua clasata, Real Madrid, podiumul fiind completat de Atletico.
Catalanii vor juca etapa viitoare la Vigo, acolo unde au fost prezenti ultima oara in 2006, cand au castigat destul de greu cu 3-2.
Messi si Compania au cota 1.36 sa se impuna din nou, in vreme ce o noua partida cu mai mult de 2,5 goluri marcate beneficiaza de cota 1.50.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din La Liga si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu