luni, 11 martie 2013

Nadal s-a intors victorios pe hard

Nadal s-a intors victorios pe hard

Nadal nu mai jucase pe hard de 364 de zile.
nadal-celebratesTenismanul spaniol a castigat primul sau meci disputat pe o suprafata dura dupa un an de pauza, calificandu-se in turul 3 la Indian Wells.
Rafael Nadal a reusit o victorie importanta la revenirea sa pe hard, impunandu-se in fata lui Ryan Harrison cu 7-6 (3), 6-3.
Ibericul aflat pe locul 5 ATP a fost condus cu 4-1 in primul set, dar a revenit excelent in joc si a castigat al zecelea meci la rand din 2013, iar acum se pregateste sa dea piept cu Leonardo Mayer (64 ATP), cel care l-a eliminat pe Mikhail Youzhny, 6-2, 6-3.
Nadal l-a invins pe argentinian in precedentele doua partide directe si este cotat cu 1.18 sa o faca in minimum de seturi, in vreme ce succesul sud-americanului beneficiaza de cota 11.00.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.
„Sunt multumit ca m-am calificat in faza urmatoare a competitiei, acesta este cel mai important lucru pentru mine, mai ales ca in urma cu doua saptamani nu stiam daca voi putea concura”, a declarat Nadal, care a avut probleme la genunchi in ultima perioada.
„Trebuie sa progresez din punct de vedere fizic si in special al deplasarii pe teren, iar meciuri ca acestea ma ajuta foarte mult. Fiecare victorie este importanta pentru mine, pentru ca imi ofera sansa sa mai joc o zi”, a adaugat spaniolul, care are cota 8.50sa castige titlul.
Nadal a cucerit pana acum 21 de trofee Master, iar la Indian Wells a reusit sa se impuna de doua ori, in 2007 si 2009, in vreme ce in urma cu doi ani a fost invins in finala de Novak Djokovic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu