luni, 18 martie 2013

Nu mi-e frica de CFR Cluj - Rada

Nu mi-e frica de CFR Cluj - Rada

Daniel Pancu si Compania sunt pregatiti sa dea lovitura la Cluj.
Daniel-PancuTehnicianul Rapidului anunta ca giulestenii vin in Gruia sa castige confruntarea contra campioanei en titre, avand ascendentul moral dat de victoria cu 3-2 din tur.
Altadata un adevarat derby, intalnirea dintre CFR si Rapid a ajuns doar un meci al vecinelor de clasament, avand in vedere situatia actuala a celor doua formatii: ardelenii se afla la 10 puncte de podium, in timp ce oaspetii nu mai au niciun obiectiv dupa declansarea insolventei.
Cu numeroase probleme de efectiv, din cauza suspendarilor si accidentarilor, Marian Rada este totusi increzator ca giulestenii pot castiga astazi la Cluj, cota 5.00, mizand pe faptul ca echipa sa a reusit acest lucru si in tur, cand a revenit spectaculos de la 0-2 si a castigat in final cu 3-2.
„Vom avea un meci foarte greu, intalnim o echipa buna, dar nu mi-e frica, mergem sa castigam.”
„Avem ascendentul moral dupa succesul din Giulesti, cand am intors meciul, iar acest aspect conteaza”, a precizat Rada, care nu ii va putea folosi, printre altii, pe Octavian Abrudan, suspendat, si nici pe accidentatii Weldon Da Silva si Catalin Paun.
Si ei cu doua absente importante, capitanul Ricardo Cadu si Pantelis Kapetanos, clujenii nu uita ca ultima vizita a rapidistilor in Gruia a consemnat o adevarata umilinta pentru ei, pierzand cu un categoric 0-5, iar acum sustin ca nu vor rata ocazia de a castiga primul joc din 2013, cota 1.72.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.
In eventualitatea unui succes chiar si cu 1-0, cota 6.00, CFR va urca un loc in clasamentul Ligii I, peste FC Vaslui, dupa ce formatia lui Viorel Hizo a pierdut in aceasta etapa cu 0-1 pe National Arena in fata liderului Steaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu