vineri, 22 martie 2013

Ponturi Pariuri 22.03.2013 - EUROPA: Cupa Mondiala - Calificari

Ponturi Pariuri 22.03.2013 - EUROPA: Cupa Mondiala - Calificari

Pariuri-Pro, pariuri sportive onlineLumea pariurilor, la fel ca si cea a sportului, e una in care se traieste intens. Un meci pe care il vedem la televizor devine mult mai palpitant daca am pus si niste bani pe el. Victoria echipei favorite poate fi si a noastra daca am pariat. Dar e asa usor sa castigam? Ei bine, nu! E nevoie si de o strategie, si de cunostinte si de… noroc. Norocul nu il putem antrena, insa cu celelalte ne putem obisnui, facand astfel primul pas spre ceea ce ar putea fi numit “parior profesionist”. Primul pas doar, pentru ca putini merg pana la capat, insa acesta nu e un lucru rau. Putem pastra pariurile ca un hobby, castigand din cand sume de bani si bucurandu-ne de ceea ce facem. Indiferent pe care cale alegeti sa mergeti, trebuie sa stiti cateva lucruri pentru inceput.

Cine? Ce? Cand? Cum? Unde?

Cam acestea sunt intrebarile pe care le are un microbist in momentul in care decide sa parieze pentru prima data.
Vreau sa pariez pe Steaua!
Vreau sa pariez pe Real Madrid!

sau

Dar cum pariez? Si unde?
Si cat castig daca pun 10 lei?
.
Ei bine, aveti noroc pentru ca acestea sunt cele mai simple intrebari. Si raspunsurile sunt la fel de simple si de sigure. La pariuri, nimic nu e sigur in afara acestor raspunsuri. Credeai ca bate Barcelona si s-a impiedicat? Manchester United a facut egal acasa? Ei bine, asta e viata de parior, cu succesele sale atat de dulci si cu mici dezamagiri. Insa dezamagirile sunt mai mici atunci cand privim in ansamblu si intelegem ca nu avem cum sa castigam de fiecare data. Golul din minutul 90 poate sa cada fie intr-o poarta, fie in cealalta.

Casele de pariuri

Le-am vazut pe strada, stim ca prietenii nostri merg saptamanal acolo si ca apoi discuta ore intregi despre biletele pe care le-au jucat. Ei bine, ceea ce multi dintre ei nu stiu e ca in afara agentiilor stradale exista si un numar mare de agentii online, care ofera avantaje mult mai mari. Jucand pe Internet, castigul intra in intregime in buzunarele tale, fara sa mai platesti taxele si impozitele care iti “mananca” o buna parte din profit. Ce inseamna asta? Ei bine, sa spunem ca mizam 10 lei pe un bilet. Acestia sunt impozitati o data in momentul in care depui biletul la casierie, miza reala nefiind 10 lei, ci undeva in jur de 9.50 lei, ceea ce inseamna ca profitul va fi mai mic! In plus, orice suma castigata care este intre 600 si 10.600 lei se impoziteaza cu 20%, iar pentru sume de peste 10.600 lei, impozitul este de 25%.
Agentiile de pariuri online nu percep astfel de taxe. Aici, fiecare castig este creditat in contul de pariuri imediat ce pariul e validat ca fiind castigator, iar pariorul poate retrage integral suma in cauza.
Si inca un avantaj. Casele de pariuri de pe Internet au o oferta mult superioara celor de pe strada. Putem paria pe aproape orice, sunt zeci si chiar sute de variante, iar totul se petrece in intimitatea casei tale, cu calculatorul in fata si cu toate informatiile la indemana. Si, fiind cu televizorul alaturi, e foarte usor sa pariem live, in functie de ceea ce vedem pe micul ecran, cu o bere in mana si cu picioarele pe birou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu