luni, 18 martie 2013

Trei romani in calificari la Miami

Trei romani in calificari la Miami

Copil a urcat mult in ierarhie in ultima perioada.
Marius-CopilAdrian Ungur, Marius Copil si Alexandra Cadantu spera sa ajunga pe tabloul principal al puternicului turneu din SUA.
Aflat pe locul 110 in ierarhia mondiala, Ungur va juca in primul tur al calificarilor cu Robby Ginepri (294 ATP), caruia organizatorii i-au oferit un wild card pentru aceasta faza a competitiei.
Tenismanul din Romania si-a incercat recent norocul si la turneul Master de la Indian Wells, dar a fost eliminat inca din mansa intai a calificarilor de puternicul Ivo Karlovic.
In schimb, Ginepri a luat parte saptamana trecuta la turneul challenger de la Dallas, acolo unde a fost eliminat in optimi de austriacul Jurgen Melzer.
Americanul are cota 1.66 sa castige si sa ajunga in ultimul tur al calificarilor, in vreme ce succesul lui Ungur este cotat la 2.10.
Un alt roman, Marius Copil (144 ATP), va juca impotriva lui Steve Darcis (108 ATP), pe care l-a mai batut in urma cu trei ani la turneul de la Eckental.
Tenismanul aradean are cota 3.75 sa castige din nou in minimum de seturi, succesul adversarului sau fiind cotat la 1.57.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.
Pe tabloul feminin, Alexandra Cadantu (119 WTA) va juca in primul tur al calificarilor cu Stefanie Voegele (72 WTA) si are cota 3.50 sa castige, in timp ce elvetianca este cotata cu 1.28 sa mearga mai departe.
Romanca a disputat ultimul meci pe zgura de la Acapulco, acolo unde a fost eliminata in primul tur de Sara Errani, in vreme ce adversara sa a facut deja cunostinta cu suprafata hard la Indian Wells, competitia pe care a parasit-o in turul 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu