luni, 18 martie 2013

U Cluj vine la Brasov sa castige

U Cluj vine la Brasov sa castige

Nuno Viveiros spera sa se bucure la finalul meciului cu U Cluj.
nuno-viveirosIncurajat de succesul obtinut etapa trecuta cu CS Turnu Severin, antrenorul Ionel Ganea sustine ca ardelenii nu iau astazi in calcul decat varianta victoriei sub Tampa.
Sepcile rosii au pus capat runda precedenta seriei de 10 meciuri fara victorie prin cele 3 puncte obtinute in fata nou-promovatei din Turnu Severin, dar au in continuare nevoie de rezultate pozitive pentru a parasi zona retrogradarii.
Pe locul 15, primul sub linie, studentii sunt decisi sa se impuna si pe terenul lui FC Brasov, cota 7.00, in incercarea de a lega pentru prima data in acest sezon doua succese consecutive, iar Ganea sustine ca acest lucru este realizabil.
„Vom avea un meci infernal, gazdele joaca un fotbal bun, dar noi suntem optimisti si mergem la victorie.”
„Brasovenii vin dupa o infrangere, au inceput si ei destul de greu acest an, cu o singura victorie in trei jocuri, si au nevoie de puncte pentru a sta linistiti”, a declarat tehnicianul oaspetilor, cotati cu 3.50 sa deschida scorul confruntarii de sub Tampa.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.
Prin vocea antrenorului Adrian Szabo, stegarii anunta ca si ei isi doresc toate punctele, cota 1.53, in conditiile in care din 11 meciuri disputate pana acum pe teren propriu au castigat 7, au remizat o singura data si s-au recunoscut invinsi de 3 ori.
In ultimele 4 jocuri directe, FC Brasov si U Cluj au oferit meciuri sub 2,5 goluri, 3 dintre ele incheindu-se cu acelasi scor, 1-1, un scenariu identic si astazi fiind cotat la 7.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu