joi, 23 mai 2013

Pariu Live gratuit de 10€ pe Finala Ligii Campionilor

Pariu Live gratuit de 10€ pe Finala Ligii Campionilor

champions-leaguePlasati un pariu inaintea evenimentului pe partida Borussia Dortmund v Bayern Munchen si va vom oferi un Pariu Live gratuit pana la aceeasi miza in timpul marelui meci.
Liga Campionilor revine pe Wembley sambata, 25 mai, si Bayern Munchen, finalista invinsa anul trecut, infrunta in finala Borussia Dortmund, castigatoarea titlului in 1997, iar noi va oferim un pariu gratuit fantastic, pentru a creste si mai mult suspansul.
Plasati un pariu inaintea evenimentului pe partida Borussia Dortmund v Bayern Munchen si va vom oferi un Pariu Live gratuit pana la aceeasi miza in timpul marelui meci.
Pentru a va califica pentru Pariul Live gratuit, plasati un pariu simplu inainte de start, apoi, dupa inceperea meciului, plasati inca un pariu simplu pe oricare din tipurile de Pariuri Live disponibile. Pariul Live gratuit trebuie sa fie platit si plasat in mod normal si daca PRIMUL dumneavoastra Pariu Live este necastigator, va vom rambursa aceasta miza, pana la valoarea celui mai mare pariu plasat inaintea evenimentului (max 10€).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu